УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

            През месец декември 2021 г. предстои приемането на План-сметка за необходимите разходи за битови отпадъци през 2022 год. и определяне на размера на таксата за битови отпадъци за жилищни и нежилищни имоти на физически и юридически лица на територията на Община Белово. Това става след широко обществено обсъждане с местната общност, за да може да се вземат предвид мненията, препоръките и предложенията на гражданите, бизнеса и неправителствените организации.

Каним Ви да участвате в общественото обсъждане на План-сметката за необходимите разходи за битови отпадъци през 2022 год. и определяне на размера на таксата за битови отпадъци за жилищни и нежилищни имоти на физически и юридически лица на територията на Община Белово преди приемането им от общинския съвет.

ОБЩЕСТВЕНОТО ОБСЪЖДАНЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 17-ти декември 2021 г. година от 13:30 часа в заседателната зала, намираща се на четвъртия етаж в сградата на община Белово на ул. „Орфей“ 4 А.

Екземпляр от  материали можете да намерите в Центъра за информация и услуги на гражданите.

Мнения, предложения и становища изпращайте на електрона поща:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и в деловодството на общината.

Документация:

1. Доклад;

2. Проект за решение за одобряване на  “План-сметка за приходи и разходи от такса битови отпадъци за 2022

3. Проект за решение за одобряване на годишните такси за битови отпадъци за отделните населени места за 2022 година.

 

 


 

 

Заповеди за разпределение на масивите за ползване на земеделски земи в землищата на община Белово.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Приемете поздравленията ми по случай Вашия
професионален празник 5 октомври – Международен ден на
учителя!