На 2-ри юни пред паметника на Христо Ботев учениците от СУ "Ал. Иванов – Чапай" гр. Белово изпълниха кратък рецитал по стихове на поета. На този ден всеки българин си спомня за подвига на героите, отдали живота си за свободата.

По традиция и тази година централният площад "Освобождение" в град Белово се превърна в мечтан детски кът за игри и забавления на всички малчугани от общината.

1 Юни - Програма за Деня на детето

Община Белово и НЧ "Св.Св. Кирил и Методий-1927"

ОРГАНИЗИРАТ

ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА

Община Белово - Спортни бази и спорт за всички ТД "Алабак", МКБППМН - гр. Белово

ОРГАНИЗИРАТ

ПОХОД ДО ОРЛОВО ОКО

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,
ПРОСВЕТНИ И КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ,
СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БЕЛОВО,

24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост е най-светлият и най-българският празник за всички нас!

Програма за нощта на музея – 18 май 2019г.

10.00 часа – Представяне на книгата "Проф. Йордан Вакарелски/ Хроника на рода Вакарелски/" от Екатерина Петкова и Красимира Лангхайнрих в Ритуална зала на НЧ "Св. св. Кирил и Методий" гр. Белово- гостуват авторките

Празничният ден започна с тържествено откриване на реновираната спортна зала в град Белово. Обновяването на спортната зала е богатство за града и се осъществи благодарение на Община Белово и Министерството на младежта и спорта по проект "Модернизация на съществуващата спортна зала". Много хора се трудиха, за да се превърне този проект в реалност, благодарение на който жителите на община Белово имат възможност да спортуват и да постигат спортни успехи.

ОБЩИНА БЕЛОВО

ПОКАНА

ИНЖ. КОСТАДИН ВАРЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОВО,

Кани всички жители и гости на общината да вземат участие в официалното откриване на обновените сгради на: